Traineeship innovative workplace strategies – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: TRAINEESHIP - INNOVATIVE WORKPLACE STRATEGIES (FULLTIME)
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 24-03-2018

Traineeship – INNOVATIVE workplace strategies (fulltime)
ADVISORY & TRANSACTION SERVICES | OCCUPIER WORKPLACE STRATEGIES AMSTERDAM

 

Vind jij Smart en Healty Buildings de toekomst, en wil jij door middel van het CBRE Traineeship in ons Workplace Strategies team hier aan bijdragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wat ga je doen?

Je opereert in een enthousiast en professioneel team, dat zich bezighoudt met huisvestgingsadvies en nieuwe producten voor de eindgebruiker. Het team adviseert hoe huisvestingsvraagstukken met de blik op morgen worden ingericht. Vanuit verschillende specialismes binnen Workplace Strategies, zoals Change Management, Smart Buildings en Healthy Offices, adviseert en ontwikkelt het team nieuwe werkplekconcepten en strategische oplossingen (digitale services).

 

Je biedt ondersteuning aan de (senior) consultants die zich bezighouden met de vertaling van organisatiedoelstellingen en werkprocessen in concrete innovatieve producten om te voldoen aan de  veranderende huisvestingsbehoefte van de klant. Zij weten als geen ander welke voordelen een goede passende werkomgeving heeft voor een organisatie. Kortom: je werkt aan een overtuigend en helder huisvestingsadvies, waarbij het gaat om een match tussen een organisatie en de juiste kantooromgeving!

 

Een gemiddelde werkdag in deze functie bestaat niet. De ene keer werk je mee aan een innovatietraject waarbij nieuwe kansen worden uitgewerkt, terwijl je de andere keer een workplace assement uitvoert bij de klant. Jouw kritisch denkvermogen en detail georiënteerde manier van werken draagt bij aan het orde scheppen in soms conflicterende informatie. Uiteindelijk moet dit bijdragen aan de vertaalslag naar een strategisch en ruimtelijk huisvestingsadvies.

 

In deze rol ben je een consultant en onderzoeksgedreven persoon om zo te helpen een gezondere en slimmere werkomgeving te creëren.

 

Wat heb je ons te bieden?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, in bijvoorbeeld facility management, Business Information Management of een Design achtergrond;
  • Je hebt enige relevante (stage) ervaring (een pré);
  • Je bent gedreven, initiatiefrijk en kan kritisch meedenken;
  • Je bent een detail georiënteerd persoon, niet bang voor technische details en hebt een sterke affiniteit met Excel;
  • Je brengt nieuwe perspectieven en ideeën binnen CBRE binnen;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Onderzoek, data en analyses zijn jouw ding, helemaal wanneer jij deze mag vertalen naar een beter werkplek concept of strategisch advies.

 

 

Wat hebben we jou te bieden?

Als jong talent krijg je bij CBRE de ruimte om met mensen uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, trainingen te volgen en je netwerk uit te breiden. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen.

 

Tijdens het Traineeship volg je verschillende trainingen: van een tweedaagse basisopleiding vastgoed aan de ASRE tot een cursus Time Management. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door diverse teambuildingevenementen, netwerkborrels en etentjes. Na afronding van het Traineenship ga je als Junior vastgoedprofessional aan de slag binnen onze organisatie.

 

Wat wordt je team?

Het Workplace Strategies team is een jong, gedreven team van 20 mensen. Wij leveren strategisch huisvestingsadvies, maatwerk kantoorconcepten en change management aan een zeer divers spectrum aan opdrachtgevers.

 

Het Workplace Strategies team maakt onderdeel uit van de business line Advisory & Transaction Services | Occupier. Dit is de business line waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Er werken ruim 100 gedreven professionals van integraal huisvestings – en transactieadvies, tot het ontwerpen, inrichten en realiseren van kantooromgevingen.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

 

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Wil jij een real career in real estate?
Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Recruiter Elise van der Kallen beantwoordt ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Elise van der Kallen
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures