Traineeship – Talent in Huis

Bedrijf: Talent in Huis
Functie: Traineeship
Niveau: Junior
Locatie: Divers
Plaatsing: 25-10-2017

Heb jij Talent in Huis? De laatste week gaat in (tot uiterlijk 2 november 16:00 uur) om te solliciteren naar een plaats in het Traineeprogramma Woningcorporaties!

Wil jij je graag ontwikkelen tot een jonge leider voor waardegedreven, ondernemende, publieke organisaties? Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van wonen en (samen)leven? Denk dan eens aan woningcorporaties! Daar werken mensen elke dag aan heel diverse vraagstukken: van vastgoed, financiën en de beschikbaarheid van woningen in Nederland, tot duurzaamheid, zorg, participatie en andere uitdagende thema’s.

Start je carrière met traineeship Talent in Huis!

Verschillende woningcorporaties stellen traineeplaatsen beschikbaar. Stuk voor stuk aantrekkelijke werkgevers, op zoek naar jouw talent. In anderhalf jaar doe je uiteenlopende werkervaring op bij drie van deze corporaties, en volg je een uitgebreid trainingsprogramma, op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je krijgt in meer dan 50 dagdelen training de gereedschappen aangereikt om je in sneltreinvaart te ontwikkelen tot waar jouw toekomst ligt. Denk aan een rol als strateeg, adviseur, beleidsmedewerker of toekomstig leidinggevende. De ene corporatie is de andere niet. Daarom werven we breed, op zoek naar mensen met verschillende expertises en achtergronden. Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, sociale geografie/planologie, bestuur en beleid, sociologie en organisaties, economie of rechten? Of een andere opleiding, waarvan jij kunt toelichten dat deze voor corporaties relevant is? Solliciteer dan nu naar een plaats in Talent in Huis!

Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op www.talentinhuis.nl

NIEUW: EDITIE 10!
Op dit moment hebben we twee lopende edities van Talent in Huis, met in totaal 22 trainees bij 16 woningcorporaties én brancheorganisatie Aedes. De 10e editie van Talent in Huis komt er ondertussen óók aan. De eerste werkdag van dit 10e programma is maandag 8 januari 2018. De selectiedagen vinden plaats op 7 en 14 november 2017. Heb je interesse in Talent in Huis? Kijk dan op www.talentinhuis.nl en solliciteer naar een traineeplek!

Bedrijfsnaam: Talent in Huis
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.talentinhuis.nl
Alle vacatures