You are here:

Career

Vacature Stagiair / Werkstudent

Posted June 3rd, 2024

Resi is een ondernemende en groeiende woningbeleggingsadviseur gevestigd op de Schinkel in Amsterdam. Als Resi proberen wij een bijdrage te leveren aan de huidige woningmarkt waar woningtekorten, betaalbaar wonen en oplopende bouwkosten veelbesproken onderwerpen zijn. Ons team adviseert internationale en nationale beleggers, corporaties en ontwikkelaars in de aan- en verkoop van woningbeleggingen In ons Resi team is weer ruimte voor nieuw talent met affiniteit voor woningbeleggingen. Wij bieden de mogelijkheid voor een stage of werkstudentplek in een jong en enthousiast team met jarenlange ervaring. De stage/werkstudentschap biedt je de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je op wilt gaan binnen het vastgoed.

Wil jij meer eten over werken bij Resi? Neem dan contact met ons op en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor! De volledige vacature vind je via deze link.

Company information

Resi

Adviseur 

Stagair / Werkstudent

hr@resi.nl

(Startende) Adviseur & Projectmanager Huisvesting en Vastgoed

Posted May 17th, 2024

Vraagstukken rondom vastgoed en huisvesting veranderen door de tijd. Flexibiliteit, hybride werken en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor overheid en bedrijfsleven. Bij TwynstraGudde helpen we onze opdrachtgevers nieuwe oplossingen te creëren. Opdrachtgevers kunnen op ons bouwen: van strategie tot realisatie. Wil jij je ontwikkelen tot ervaren professional op het gebied van huisvesting en projectmanagement? Reageer dan nu!

Company information

TwynstraGudde 

Adviseur & Projectmanager

Junior

Ilse van Milaan (imi@tg.nl) of Charissa Andringa (can@tg.nl)

(Startende) Adviseur & Projectmanager Zorghuisvesting

Posted May 17th, 2024

Zet jij je tanden graag in deze complexe vraagstukken, op het snijvlak van zorgvastgoed, huisvesting én zorgvernieuwing? Wil jij je ontwikkelen tot ervaren professional op het gebied van huisvesting en projectmanagement? Dan is TwynstraGudde voor jou dé plek! Creatief, toonaangevend en tegelijkertijd pragmatisch.

Wij zijn gemotiveerd om zorginstellingen duurzaam te verbeteren en om de transities in de zorg werkend te krijgen. Opdrachtgevers in de breedte van de zorgsector rekenen op ons van strategie tot realisatie. Rondom thema’s als toekomstbestendige zorg, woonzorg, duurzaam vastgoed en passende huisvesting.

Kom jij als Adviseur & Projectmanager Zorghuisvesting ons team versterken? Wij zoeken talentvolle startende adviseurs of projectleiders (junior/medior) met enige ervaring in de zorgsector. Die affiniteit hebben met vastgoed, huisvesting en/of woonzorg. Heb je lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Kun je mensen meekrijgen in je acties en ideeën? En werk je graag in een hecht en divers team dat graag impact en plezier maakt? Laat dan snel van je horen!

Company information

TwynstraGudde 

Adviseur & Projectmanager

Junior

Ernst Brandsen (eba@tg.nl) of Paul Boon (pbo@tg.nl)

Vacature ontwikkelingsmanager

Posted December 5th, 2023

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team en bijdragen aan het realiseren van uitdagende binnenstedelijke ontwikkelingsprojecten? Ben je positief ingesteld, communicatief vaardig en gedij je goed in een teamomgeving? Dan willen we graag met jou in gesprek komen. Klik voor meer.

Company information

Molsbergen Development 

Ontwikkelingsmanager

Junior

 gmo@molsdev.com